My name is Earl, a szereplők


Akkor az általános ismertető (My name is Earl, egy sorozat a jóságról) után következzenek a szereplők:

Earl J. Hickey (Jason Lee)
kora a My name is Earlben: 35 éves

My Name Is Earl, Earl J. Hickey (Jason Lee)Azt hiszem nem árulok el túl nagy titkot, ha azt mondom, hogy ő a sorozat főszereplője. Körülötte forog az egész történet. Előzmények: Earl egy kisstílű senki, nincs állása, egy lakókocsiparkban lakik az öccsével, a feleségével és két gyerekével (akik közül egyik sem a sajátja). Aztán egyszer csak nyer 100.000$-t, rá fél percre rögtön el is üti egy autó. A kórházban rájön, hogy változtatnia kell az életén. Jó ember lesz, ír egy listát és elkezdi helyrehozni korábbi bűneit, hogy jó dolgok történjenek vele.
Earlt Jason Lee alakítja, aki a kilencvenes évek elején még profi deszkásként tengette mindennapjait, de 1995-ben a mozivásznon is megmutatta magát a Shop Showban. Néhány korábbi filmje még: Comic Strip - Képtelen Képregény (1997), Dogma (1999), Jay és Néma Bob visszavág (2001), Vanília égbolt (2001).
linkek: kép- és videó a deszkás korszakbólRandy Hickey (Ethan Suplee)
kora a My name is Earlben: 31 éves

My Name Is Earl, Randy Hickey (Ethan Suplee)Randy Earl öccse, gyerekkoruktól kezdve együtt követik el a csínytevéseket, betöréseket, lopásokat. De Randy kitart bátyja mellett akkor is amikor az jó útra tért, segít Earlnek helyrehozni a listán szereplő bűnöket. Randynek kicsit lassabban forog az agya az átlagnál. Néhány ismertetőjegye: betegesen retteg a madaraktól. Amikor például a pápát mutatják a tévében, nem mer odanézni mert fél, hogy az infulája (püspöksüveg) alatt egy csirke bújik meg. Bizonyos nyikorgó hangoktól elkezd fájni a lábujja. Allergiás a macskákra. Ha hazudni kell, akkor négy sör a bűvös határ, ha többet iszik - mondjuk kilencet -, akkor kiszámíthatatlanná válik.
Ethan Suplee a legkülönbözőbb filmekben tűnik fel a legkülönbözőbb mellékszerepekben: rendezőnek készülő nebuló (Ízlésficam), 'gót' szobatárs (Pillangó-hatás), a színes cukorkák közül a fehéreket gondosan kiválogató vérbunkó skinhead (Amerikai História X) stb.
linkek: kép Ethan Suplee-ról, az Amerikai História X-bőlJoy Darville (Jaime Pressly)
kora a My name is Earlben: harmincas éveiben jár

My Name Is Earl, Joy Darville (Jaime Pressly)Joy egészen az első epizód feléig Earl felesége, de amíg Earl kórházban fekszik Joy inkább elveszi Crabmant, (egyik-) gyermeke apját. Innentől inkább a kiállhatatlan exnej szerepében alakít nagyot Jaime Pressly. Állandóan borsot próbál törni volt férje, Earl orra alá, folyton meg akarja szerezni a - szerinte jogos - jussát a 100.000$-ból. Annyi biztos, hogy ha készítenének egy szobrot az önzetlenségről, azt nem róla mintáznák.
Joy szerepére nehezen találtak volna jobbat, mint Jaime Pressly. Remekül alakítja a dögös white trash manikűrös cicababát. Emmy-díjra is jelölték Joy szerepe miatt. A US Weekly, celebekkel foglalkozó amerikai hetilap pedig 2006-ban az egyik legdögösebb színésznőnek választotta, de többször szerepelt a Playboy hasábjain is. Jaime Pressly egyébként olyan felejthető filmekben játszott eddig, mint a Már megint egy dilis amcsi film (2001) vagy a Másodpercekre a haláltól (2001), de szerepelt a Jack és Jill című - szintén felejthető - sorozatban is.
linkek: comment:com - néhány plusz infóDarnell 'Crabman' Turner (Eddie Steeples)
kora a My name is Earlben: harmincas éveiben jár

Darnell: "Hey, Earl!"
Earl: "Hey, Crabman!"

My Name Is Earl, Darnell 'Crabman' Turnell (Eddie Steeples)Személyes kedvencem a sorozatból (persze kinek nem?) Crabman, azaz Rákmester. De a Crabman (vagy Crab Man) egy fokkal jobban hangzik, úgyhogy ennél maradok. Crabman élete tele van rébuszokkal. Annyi bizonyos, hogy Earni Rákbárjában ő a séf, van egy teknőse, 'Teknőc úr' és egy kaktusza, 'Szúrós úr'. Ezen kívül Joy szeretője volt Earl háta mögött, sőt közös gyerekük is van: Earl Jr., valamint lebukott, hogy a nagymamája lakásában füvet termesztett, nem árt tudni, hogy gyengéd érzelmeket táplál a különböző sajtok iránt. Aki nem akar előreszaladni a történetben, ne jelölje ki a következő területet, spoiler következik.

Crabman valódi neve nem Darnell Turner, hanem Harry Monroe, aki a Tanúvédelmi Program keretein belül kapta a Darnell nevet és ezzel új identitását. Azt hogy miért került bele a programba, talán sosem tudjuk meg.

Crabman többnyire csendes, ritkán vitatkozik de néha 'megfeledkezik magáról' és elárulja, hogy valójában sokkal intelligensebb az átlagnál. Ilyenkor megesik, hogy az elektori rendszer visszásságait ecseteli politológusokat megszégyenítő terminus technicusokkal, vagy amikor Joy a Rákbárban próbál jogot tanulni, Crabman két rákmenü szervírozása között teljesen magától értetődően elmagyarázza neki az egyik bonyolult precedenst. Emellett folyékonyan beszél franciául, oroszul, és arab nyelven.
A Crabmant alakító Eddie Steeples országosan (USA) az Office Max egyik reklámjával vált ismertté, ahol egy táncoló, irodai kisegítőt játszik. Ezért később Emmy-jelölést is kapott. Játszott a Vas (2004) c. filmben. Honlapján saját magát úgy definálja, mint színész, producer, rendező, író, repper, képzőművész.
linkek: Office Max - Rubberband man c. reklám [videó], Eddie Steeples hivatalos honlapjaCatalina Aruca (Nadine Velazquez)
kora a My name is Earlben: 25 éves

My Name Is Earl, Catalina Aruca (Nadine Velazquez)Joy mellett ő a sorozat 'eye candy'-je, vagyis ügyeletes jócsaja, aki miatt akkor is néznénk a sorozatot, ha amúgy nézhetetlen lenne (de szerencsére nem az, sőt!). Catalina Mexikóból utazott (egy faládában) az Egyesült Államokba papírok nélkül, tehát illegális bevándorlónak minősül, amiből később adódnak problémái. Egy motelban takarít, itt találkozik Earllel és Randyvel (aki rögtön 'lestipi-stopizza' magának). Mexikói származását tekintve nem meglepő, hogy végig spanyol akcentussal beszél, de néha amikor logikusan azt gondolná a (spanyolul nem beszélő) néző, hogy anyanyelvén káromkodik, akkor a feliratokból derül ki, hogy a tévénézőknek beszél, mintegy kiszólva a filmből. Kiskorában Chupa Chupsnak csúfolták, ami annyit tesz nyalóka, mert nagy feje volt és kis teste, és folyton orra bukott. Egyébként meglehetősen mostoha körülmények között nőtt fel Mexikóban, alig van olyan családtagja aki természetes körülmények között halt meg - tudjuk meg Catalinától, ha néha gyermekkoráról beszél.
Nadine Velazquez színészi pályafutásáról nem sok infó van, ami mondjuk érthető is, hiszen mostanában kezdődött. Első filmszerepét a Blast! (2004) c. thrillerben kapta. Úgy volt, hogy kap egy mellékszerepet a Szökés (Prison Break) c. sorozatban, de helyette sikerült megszereznie Catalina szerepét a My name is Earlben, ami szintén mellékszerep, de 'főbb mellékszerep', mint amit a Szökésben kapott volna. Nadine Velazquez ezen kívül modellkedik, valamint BA diplomája van marketingből.Linkek:
- Official Site
- Wiki
- IMDbHozzászólások

Gabesz képe
Gabesz 2007, november 24 - 10:59

Wow!


Earl függő képe
Earl függő (nem regisztrált) 2008, március 13 - 20:29

A világ legeslegjobb legkeményebb sorozata!!!
Rendesen függő lessz az ember ha nézi!!
Earl


kallice képe
kallice (nem regisztrált) 2008, március 25 - 01:12

juj, figyu, ti honnan szereztétek meg??
mert nekem csak a 3. évadot sikerült letöltenem, és az tök jó, de szívesen látnám az előzményeket is:)

ha van ötlet, tipp, hogy hol próbálkozzak, vagy valaki jófej budapesti írna nekem belőle cd-t, dvd-t, akkor közben gondolkodhat is, hogy mivel viszonozzam:)

(kallice@citromail.hu)


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2008, március 26 - 04:00

Szia Kallice!

Innen például le lehet tölteni a korábbi epizódokat!


kallice képe
kallice (nem regisztrált) 2008, március 29 - 12:06

Szia!
Köszi szépen a tippet, nagyon hálás vagyok érte!
kallice


leveliróka képe
leveliróka (nem regisztrált) 2008, április 9 - 17:05

Hát egyet értek earl függővel, egyik barátom mesélt a sorozatról, később megnéztem, és nem tudtam abbahagyni azóta sem. Van valami olyan plusz benne, ami nyugalmat és derűt hoz az életembe, amellett, hogy kettéröhögöm magam:)


Wiwííí képe
Wiwííí (nem regisztrált) 2008, május 22 - 22:18

Szijasztok akinek van myvip-je az léccy csatlakozon a klubbomhoz György Vivien becenév:Dolce Baba vagy ha nem akkor a klubbkeresőbe h : My Name Is Earl 4ewör
köszííí


ggaben képe
ggaben (nem regisztrált) 2008, augusztus 29 - 16:22

Hey Crabman!


Mikey képe
Mikey (nem regisztrált) 2008, október 6 - 11:39

Az Earl nem rossz,vannak jó pillanatok,de a comedy central műsoraiból tudok jobbakat is szemezgetni,például a Reno vagy a banánhéj a magyaroknak jobban befogadható!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:06

A banánhéjt anno utáltam, úgyh. most sem bánnám ha nem lenne, talán még a simpsons és a south park amiért érdemes odakapcsolni Vigyorgo


Mikey képe
Mikey (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:08

jó,a south park sem rossz,végülis mindenki talál valami magának valót a cc-n!


Zsu képe
Zsu (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:09

Ez a comedy central hol van? Azt irják, hogy a Vh1 helyén bár még nem kerestem, de mindenki akinek van Vh1-e annak délután automatikusan átkapcs. erre az új adóra? Vagyhogy?


Mikey képe
Mikey (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:11

Ha upc-s vagy akkor csak várd a vh1-on,hogy jöjjön! digitv-nél sajna még nincs... Szomoru


király képe
király (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:12

igen, az eddigi Vh1 helyén van minden nap délután 14:00-tól hajnalig, de állitólag hamarosan 24órában lesz comedy c. és megszűnik majd teljesen a zenadó. hát...majd lesz még itt háború...


hollari képe
hollari (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:13

kár..én digis vagyok és nagyjából van mindenünk, akkor a comedyről asszem lemaradok, csak azért nem fogok átpártolni a upc-hez Mosoly


csempe képe
csempe (nem regisztrált) 2008, október 6 - 12:29

végre megérkezett ez a sorozat hozzánk! már nagyon vártam rá! szerintem nekem nem fog hiányozni a vh1. van épp elég zenecsatorna.


Birhoff képe
Birhoff (nem regisztrált) 2008, október 6 - 15:53

örülök hogy a comedy centralon vetítik, de én maradok az eredeti nyelvű verziónál a netről


Mikey képe
Mikey (nem regisztrált) 2008, október 6 - 15:56

nagyon ott van a south park! south park forever


paklo képe
paklo 2008, október 6 - 20:47

A Comedy Central a FiberNet-nél 815,25 mHz -es frekvencián van, a VH1 helyén.

Most láttam a műsorban, hogy a My Name is Earl [A nevem Earl] mellett egy másik kedvencem is megy, a How I met Your mother [Így jártam anyátokkal] (hétfőtől csütörtökig 21:00-kor).

It's gonna be legendary! Napszemcsis

[Szerk.: a HIMYM szinkron sajnos borzalmas lett. Persze, tudom, ez szubjektív.]

üdv. paklo


Kata képe
Kata (nem regisztrált) 2008, október 13 - 11:57

most tudtam meg hogy van Earl a comedyn, jesszus hát már csak ezért is megérte:DDDD imádom Mosoly


Botond képe
Botond (nem regisztrált) 2008, október 13 - 12:00

Earl nagyon kemény figura, örülök, hogy végre magyar csatornán is elérhető!


cicamica képe
cicamica (nem regisztrált) 2008, október 13 - 12:01

jah, jópofa, csak ne a vh1 helyébe nyomták volna Szomoru((


séf bácsi képe
séf bácsi (nem regisztrált) 2008, október 13 - 15:55

elég sokan hiányolják az egész napos vh1-t Beeee!
nekem mondjuk inkább az egész napos comedy jönne be jobban... (remélem hamar az lesz)
de a legjobb az lenne, ha mindkettő menne külön 0-24 ben Mosoly


fogalmatlan képe
fogalmatlan (nem regisztrált) 2008, október 14 - 11:19

sziasztok! ha már annyi jót írtok erről az Earl-ről akkor mondjátok meg,hogy hol megy meg miről szól,mert én soha nem találtam rá! bocsi,de lusta vagyok most a korábbi kommentek között szemezni,pusy!


lotifutilany képe
lotifutilany (nem regisztrált) 2008, október 14 - 11:20

annyit tudok hogy CC,de az most hol van a tv.ben? én digi tv-s vagyok,a legnagyobb csomaggal!


jean képe
jean (nem regisztrált) 2008, október 14 - 14:35

Na mégegyszer: a Comedy Central a Upc-seknek elérhető tudtommal! Ők a Vh1(zenecsatorna) műsorsávjában "élvezhetik" 14-02ig,a csatorna 1x megismétli az aznap leadott adást! Jelen vannak amerikai sit.com-ok,showk,régi magyar készítésű műsorok és egy saját gyártású magyar műsor. Röviden ennyi!


Sp képe
Sp (nem regisztrált) 2008, október 15 - 13:44

South park lesz?


Epizodok.co.cc képe
Epizodok.co.cc (nem regisztrált) 2009, március 15 - 14:37

Szereted a sorozatot?
Hát akkor töltsd le teljesen ingyen, nincs semmi sms! DVD minőségben, magyarul! És emellet még néhány sorozat!
> KATT > http://epizodok.co.cc


familyguymovies.co.cc képe
familyguymovies.co.cc (nem regisztrált) 2009, március 18 - 23:29

a Comedy Central legjobb sorozatai, köztük a Nevem Earl is letölthető (habár csak tv-rip minőségben) a familyguymovies.co.cc oldalról és a levetítés után rögtön kb 2 óra múlva már fent is vannak a részek!
ja és persze ez is ingyen van


júliácska képe
júliácska (nem regisztrált) 2009, március 31 - 19:38

nagyon szeretem<3
látta már vki 4. évadot?
és ha igen milyen?
a másik nagy kedvenc szintén a how i met your mother<3
de nem jó, hogy mindkettő szinkronizált. sztem legalábbis...


Zsolák képe
Zsolák (nem regisztrált) 2009, április 9 - 12:00

Én lehúztam az egész 4. évadot, aminek pont most lett vége és szerintem a legbetegebb évad mind közül. Várom, hogy kitolják szinkronosan is, de még feliratosan is ajánlom mindenkinek. Nagyon Rideg.


Sony0823 képe
Sony0823 (nem regisztrált) 2009, július 30 - 18:52

helo
rendszeresen nézem a Nevem Earl-t
nekem tetszik.


valami képe
valami (nem regisztrált) 2010, április 18 - 16:49

jó a nevem earl szerintem is de joy egy disznó bár bírom mert nagyon hülye Vigyorgo de egy malac
de én Catalinárol is ezt mondom VigyorgoVigyorgo
hlye picsák disznók Vigyorgo
de még van hasonló vélemény másrol...


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2010, április 18 - 16:51

joy szerintem is disznó de catalina miért?


ugyse regisztrálok képe
ugyse regisztrálok (nem regisztrált) 2010, április 18 - 16:52

SZERINTEM JOY ÉS CATALINA IS DISZNÓ ÉS ZÁRJUK HÜLYE DISZNÓK
A CATALINA IS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓ TEHÁT Ő IS DISZNÓ
JOYROL MEG TUDJÁTOK MIÉRT


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2010, április 18 - 16:53

de jó privát cset VigyorgoVigyorgo
1perc telet el a válaszokk közt VigyorgoVigyorgo


nappaloskurva képe
nappaloskurva (nem regisztrált) 2011, november 17 - 17:05

Hogy hívják azt a színészt aki a nappaloskurvát (petty vagy betty xD) játssza ?


uti csilla képe
uti csilla (nem regisztrált) 2013, január 13 - 22:46

Ez szuper sorozat igaz, hogy függő leszel tőle de azért tutijó


Hozzászólás

A mező tartalma nem lesz nyilvános.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img><embed>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A szöveges mosolygók le lesznek cserélve a grafikus megfelelőikre.
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will automatically be converted to links.

További információ a formázási lehetőségekről

Elnézést a puszta feltételezésért,
...de reméljük, Ön nem robot.
Image CAPTCHA
(Kis- és nagybetű számít, szóközök nincsenek.)